uFeel.me
Измама, Илюзия, Халюцинация
Автор: Karina,  1 юли 2010 г. в 20:51 ч.
прочити: 348
  Пусни го, остави го да се носи по течението, наблюдавай го, накарай го да плува в твоята посока без да мислиш. Това е нещо, като проблем, който трябва да подминеш, без да го изпускаш от поглед. И кубът има осем страни, но това никой не го знае, нали? Хората не знаят колко малко всъщност знаят - затова живеят в заблуда, че всичко им е ясно.  Малко е плашещо, но има и сянка на сигурност. Парадокс, който те тласка в ръцете на опасността, защото само там се чувстваш защитен. НО това опасно чувство е измамно - също като сигурността!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me