uFeel.me
Избор
Автор: kras,  9 юли 2013 г. в 19:02 ч.
прочити: 321
Животът на човек е само чаша,
кристал или стъкло?...
ти сам избираш!
Дилемата е сложната задача...
наливаш с обич...
или я разбиваш!!!

По пътят си 
си тръгнал безвъзвратно...
със болките недей да го стопирваш!!!
Дилемата е сложната задача...
щом не оставаш...
просто си отиваш...

Животът на човек е само чаша!

Красимира Касабова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me