uFeel.me
Избери отговор
Автор: pavli,  21 декември 2011 г. в 20:42 ч.
прочити: 1343

  Обичам да решавам ребуси и да отговарям на различни въпроси. Попаднах на един въпрос, тип Хамлетовски. Прочетете и вие.

Въпрос: Каква е разликата между лошото и доброто?

Възможни отговори:

А) няколко водки, в краен случай може и друг алкохол по желание;

Б) главоболието;

В) че са противоположности (противоположностите се привличат; пример: лошите момичета привличат добрите в леглото момчета...);

Г) рекламата;

Д) няма разлика;

Е) зависи от гледната точка;

Ж)една крачка;

З) качеството;

И) всички отговори са верни;

Й) тайната;

К) дай свое определение – свободен текст (до една машинописна страница.)

Моите разсъждения:

По точка  А  –  Като препия, не правя разлика.

По точка  Б  –  Като ме боли глава, не мога да мисля.

По точка  В  –  Щом са противоположности, нека се привличат.

По точка  Г  –   Да не би да са в конкуренция? Сигурно...

По точка  Д  –  Може и да няма разлика...

По точка  Е  –  Няма все да си въртя гледната точка...

По точка Ж  –  Защо не – една крачка само. Или една идея.

По точка  З  –   Качеството – съвсем възможно.

По точка  И  –  Много вероятно и всички отговори да са верни.

По точка  Й  –  Зависи от тайната...

По точка  К  –  Сигурно разликата се крие в здравето. Да си здрав – добро, да не си – лошо... Винаги е добре да пия чаша вода, и то студена... Здраве да е! Може и в шегата да е разликата. Да се шегуват с мен – лошо, да се шегуват с другите – добро... Нека да е лошо! Но не забравяйте и за приказките –  доброто винаги побеждава накрая!

    А вие как мислите? Може би разликата е в мислите...

 

                                                                           © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me