uFeel.me
История за... за любовта...
Автор: maioci,  29 ноември 2008 г. в 23:09 ч.
прочити: 450

Поглеждам през прозореца – света е толкова голям. Движи се твърде бързо и е толкова студен и мрачен. Аз съм съвсем сама, може би и ти си сам... искам да съм с теб тази нощ! През сълзи се опитвам да се усмихна, но само с допира на твоята ръка ще мога да заспя... Не ме оставяй! Не искам да продължа сама пътя си в този живот, искам ти да си до мен! Макар и рядко... макар и само за миг... Когато чуя гласа ти, целият мрак изчезва! Всеки път, когато погледна в очите ти... ме караш да те желая...да те обичам по свой начин... Ти си частичката, която ме прави цяла!... Мога да те почувствам в душата си, а тя е по-силна от сърцето!...

Навън вали сняг и си спомням една твоя ласка – необичайна светлина в тъмнината на моя живот...

Ти усети веднъж, края на лятото в очите ми. Ти забеляза, че розите в градината умират, но нищо не направи за да ги съживиш! Трябваше да слушаш, как ти казвам „Здравей”, а всъщност исках да ти кажа „Сбогом”. Но отново нещо ме спря, пак си казах „Ще опитам още веднъж”! Това ме подлудяваше, защото исках лошото да остане зад гърба ни. А сега е толкова тъжно, че всичко, което сме имали не си е струвало да се запази! Ако болката, която чувствам е причината да продължа, то искам да продължа сама по пътя... пътя по който ще вървя без теб!

В момента в който си тръгна от живота ми, заваля дъжд... Тогава исках да те видя за последно, но ти ме отбягваше. Исках да вляза в колата ти и да попитам набързо за живота ти, ах колко ми липсват миговете с теб! Искам да те хвана за ръка, да те гледам, да вдъхвам аромата ти. И още веднъж, ще се съглася с теб, че е мъчение да съм далече от теб! Какво да кажа? Какво ще кажеш? Устните ми са замръзнали, отдавна не си опитвал вкуса им. Не, не мога да си помисля, че ще си останем приятели... Това е. Но, защо? Толкова е болезнено и тъжно... Минало е много време, през което не съм те прегръщала... не ти ли липсват ръцете ми, устните ми, нежността и ласките, които получаваше от мен...?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me