uFeel.me
Искам да си близо до мен...
Автор: maioci,  2 декември 2008 г. в 15:44 ч.
прочити: 521

Ако съм те държала много близо до себе си, то е било защото съм искала да си повече време с мен. Когато преди години почина мъжа, когото най – много съм обичала в този живот, си мислих че сърцето ми никога повече няма да се отвори... Не можех да те погледна с години, беше ме страх да съм близо до теб... защото знаех, че един ден ще си с мен и от това много ще ме боли! А не исках повече да ме боли никога в живота...!!! Когато се спря до мен, бях сигурна че съм с този когото трябва...

Замислял ли си се някога, какво е любовта...: „Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита! Любовта не се радва на прегрешенията на другите...но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява...и да понесе... каквото и да било.” Искам нашата любов да е такава, като едно безкрайно пътуване... За тези месеци до теб, аз получих повече нежност, внимание и любов отколкото някои хора са получавали през целия си живот...

Аз знам, че някой ден ще си тръгна от живота ти... като вятъра... Да, като вятъра – такава е нашата любов, не мога да я видя, но винаги я усещам! Знаеш ли за какво си мислих днес...:”Може би Господ, има по – големи планове за мен от мен самата. Мисля, че си ми изпратен, за да ми помагаш в този живот, макар и само с присъствието си! Да ми помогнеш да премина през всичко лошо в този живот и да не се замислям, че ще ме боли – защото знам, че ти си до мен! Ти си моят Ангел! А аз... аз твоята Принцеса!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me