uFeel.me
И все пак...
Автор: galya_galya,  1 януари 2009 г. в 21:38 ч.
прочити: 323
... ето го и продължението на Що е любов... ... И все пак нещата не опират само до една гола любов. Тръпката, огънчето трябва да се поддържа и от двамата. Жестовете, които всички правим, за да докажем колко много държим на човека до нас са много прости за изпълнение. Не е нужно да си фраш с пари и да правиш чудеса от храброст. Достатъчни са вниманието, с което обгръщаш любимия човек... малките жестове в ежедневието. Не винаги човека до теб е готов за разговор, когато е в кофти настроение. Не го измъчвай. Особеното при мъжете е, че когато имат нещо да казват, просто го правят. Хубавите думи по-рядко излизат от устата им, но затова пък, ако нещо не им харесва/допада, не се свенят да го кажат. Не очаквайте винаги да са готови да изкажат чувствата си. Както казва един приятел - не мога или не съм в настроение да се лигавя всяка вечер. Този момент не е присъщ за тях. Това е територия на нежната половинка и смятат, че ако навлязат много в тази територия ще загубят част от мъжкото си излъчване и е точно така. Какво очакваме от мъжа до себе си? Очакваме сила, подкрепа, разбиране и даже мъмрене от време на време (нека не се лъжем :) ); очакваме да се държат собственически, да ни защитават и ревнуват. Безучастното им държание много бързо прекършва любовта у жената. Нежността като че ли се изпарява и тя отстъпва... отдръпва се и в един красив момент вижда у друг това, което не намира до себе си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me