uFeel.me
И боговете ни завиждат!
Автор: Ch0c0latta,  26 януари 2009 г. в 21:13 ч.
прочити: 471
Боже, дай на хората парите и властта!
Нали само тя им е на уста!

Мене дари с онова,
за което и боговете ни завиждат -
а именно здраве, за да се порадвам
на семейството,  колкото се може по- дълго
и с нежна обич да ги обградя!

Нали зарад това съм таз земя? ....

Завиждат ни боговете,
за краткия,но ярко оцветен живот
и те искат да заменят
чаша амброзия с капка вино горчиво .....

Весела Апостолова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me