uFeel.me
Гурбет
Автор: Nevi,  30 юли 2012 г. в 09:40 ч.
прочити: 402

Заклещи се болка в гърдите,

Пулсира без ритъм сърцето,

душата раздира се,бавно…

Треперят ръцете  

и парят целувките

езера на нашите сълзи.

 

Не бива да плачем,

Не пред децата…

Отново  на силни се правим,

Макар, че дъхът не ни стига!!!

И прашният куфар,

горделиво се звери…

Часовникът  нервно  тиктака…

 

Не знаем какво да си кажем,

тревогата думите спира…

Проклинам съдбата

задето разделя ни с тебе отново!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me