uFeel.me
ГРЕШНА ДУША!
Автор: tonistancheva,  31 май 2010 г. в 08:18 ч.
прочити: 391
Когато замениш едно приятелство с любов, усещаш как нещо си отива,
и губиш реална представа за границата, която си поставил някога,
на някого... в миналото... и забравяш колко ценен приятел ти е бил,
преди да го свържеш с любовта!
Когато разбереш, че чувствата вече ги няма, изчезнали са по една,
или друга причина, усещаш, че довчерашния ти най-добър приятел
се е превърнал в най - омразния човек на света...!
Не може да има дружба там, където е имало чувства...
не можеш да върнеш времето...!
Едно приятелство си отива заедно с любовта,
за да се появи това пагубно чувство - омразата... която властва в сърцето ти...
която бавно убива живота в теб... която бавно те влачи към небитието,
и протяга ръка да приеме душата ти...!
Твоята грешна душа... !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me