uFeel.me
ГЛАВНА РОЛЯ
Автор: maria_ha,  12 ноември 2012 г. в 00:55 ч.
прочити: 396
Животът ми поднесе много роли
и искаше от мен да ги играя...
Но аз не бях в училището за актьори
и в тях не можех да се разпозная.

Умело свалях долу всички маски,
преди да могат те да ме обсебят...
А той се сърдеше...(постъпвала съм детски),
захвърляла съм всяка му постеля.

Дали защото моят свят различен
не се нуждаеше от вещи и от хора...
Незрящ за всеки, твърде романтичен
той търсеше във вярата опора!

Не в маските на празните усмивки.
Не в хилядите погледи фалшиви.
Не в скъпите, луксозните обвивки,
а в истините - бедни, парцаливи...

И казах му - една, едничка роля
по пътя си трънлив ще изиграя...
Да бъда себе си! Друга не мога...
Дори сама, но истинска... Докрая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me