uFeel.me
Еднобуквена себедостатъчност
Автор: mihri61,  24 май 2013 г. в 08:48 ч.
прочити: 364
Не искам да има буква А,
защото с нея се изписва думата \"атака\",
не искам буква Б -
с нея се изписва думата \"болка\",
не искам В - изписва думата \"война\",
не искам Г - изписва \"гняв\",
не искам Д - изписва \"донос\",
не искам Е - изписва \"егоизъм\",
не искам Ж - изписва \"жестокост\",
не искам З - изписва \"завист\",
не искам И - изписва \"измама\",
не искам Й - изписва \"йощ\",
не искам К - изписва \"катастрофа\",
не искам М - изписва \"мизерия\",
не искам Н - изписва \"наглост\",
не искам О - изписва \"омраза\",
не искам П - изписва \"подлост\",
не искам Р - изписва \"раздяла\",
не искам С - изписва \"страх\",
не искам Т - изписва \"тревога\",
не искам У - изписва \"убиец\",
не искам Ф - изписва \"фалш\",
не искам Х - изписва \"хитрост\",
не искам Ц - изписва \"цензура\",
не искам Ч - изписва \"чревоугодничество\",
не искам Ш - изписва \"шпионин\",
не искам Щ - изписва \"щета\",
не искам Ю - изписва \"Юда\",
не искам Я - изписва \"яд\"...
себедостатъчна е буква Л,
наподобяваща жена, която ражда
единственото си дете словесно - ЛЮБОВ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me