uFeel.me
Дядо ;(
Автор: sweet_dream,  1 юли 2011 г. в 03:05 ч.
прочити: 3118
Какво ли не бих дала
за миг да се върнеш...
Какво ли не бих сторила
да си тук до мен, в хубави
и лоши моменти,
а не на 2 метра под земята.
Всеки път когато се сетя
за детството ми и ми се плаче.
Дядо, о скъпи мой дядо искам
времето назад да върна
и пак да си те прегърна.
Липсваш ми дядо...
От когато теб те няма
всичко се промени...
И баба и мама
станаха зли...
Дядо, о скъпи ми дядо
липсват ми незабравимите
моменти с тебе...
Как оправяхме разни неща в къщи.
Дядо, о скъпи ми дядо
аз вече не живея при
злините...
Живея аз като принцеса
както ме наричаше ти...
Вярно казваше ми ти
\"моята малка принцеса
ще си намери своя принц\"
Е прав беше Дядо...
Обичам те, където и да си
винаги ще си и в моето сърце!
Почивай в мир Дядо!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me