uFeel.me
Дали сме само тъжна констатация...!?
Автор: hrizantema,  25 януари 2010 г. в 17:05 ч.
прочити: 371

Дали сме само тъжна констатация,
 прашинки малки в нищото поспрели се ,
със временната земна регистрация,
 във царството на нагло преуспелите!

Където се превърнахме във хищници
и грабим с пълни шепи власт,богатства ,
но тях не ще да вземем с нас във нищото ,
душите само Бог ще ги наказва !

И бързаме, и ядно се препъваме ,
във падналите ангели смирени ,
вървим нагоре уж,ала потъваме
от тъмната си алчност победени!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me