uFeel.me
Да се изправиш
Автор: katan,  3 май 2009 г. в 15:04 ч.
прочити: 353

Да се изправиш, когато си пречупен като стръкче нежна тревичка... Да се изправиш, когато физическата болка отстъпва по сила на душевната... Да се изправиш, когато човекът до теб уж  "неволно" те натиква насила в земята...

Да се изправиш... Иска се усилие на волята и духа! Иска се жажда за живот!

Сега, когато съм се изправила си давам сметка колко много ми е коствало това изправяне! Но успях! Изправих се! Реших се на рискована постъпка и се изправих!

Помогнах си сама, както винаги...

Помогна ми и ти!

Помниш ли миналата година по това време какво ми каза?

Не?!

Аз помня отлично и това ме накара да "впрегна" всичките си останали сили и да стана отново АЗ, такава ,каквато ме познават всички - силна, можеща, знаеща...

Каза ми, че съм депресирана! А то не можеше да бъде и друго яче! Аз съм нормален човек и всеки на мое място би се депресирал...

Бях изпаднала в подобно състояние и преди 15 години...

Душата ме болеше, не бях истинската аз...

Тогава пак като барон Мюнхаузен се хванах за косата и се издърпах! Не ми бяха необходими лекарства, терапии...Имах волята и духа си!

А сега освен тях имам и теб! Ти си здрава опора за мен, силно рамо, на което мога да се облегна, добра дума, която да ме стопли... Ти си всичко, което ми е липсвало !

Може би се изправих заради теб?!

Не, изправих се заради себе си! Но съм щастлива, че си до мен!

Пиша това с ясното съзнание, че много хора ще разпознаят себе си! Казвам ви - не се оставяйте да бъдете прекършени!

Изправете се, каквото и да ви струва това!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me