uFeel.me
Боли ме от обич
Автор: Silviya_Markela,  14 декември 2011 г. в 18:12 ч.
прочити: 371

 


 


     Отново съм тук, този път сама. А мястото е пълно, пълно с теб...  Чувствам те тук по-силно отвсякъде, виждам те, целувам те, прегръщам те, любя те... Болезнена сладост  ми носи  стаята, която споделихме, но сега не обитаваш. С усилие гоня бучката в гърлото, не без страх осъзнавайки,  че боли ме от обич.


 


есента на 2010г.


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me