uFeel.me
Безвремие
Автор: renika67,  3 октомври 2012 г. в 13:50 ч.
прочити: 267


Часовници не нося, не обичам -
с минути времето да ме притиска.
Щом трябва пред стрелките ще изтичам
или ще спра мига, щом туй ми се прииска...

Но туй не значи, че и аз не мога
да бъда точна и навреме вечно,
дори към себе си съм прекалено строга
и подредена в мислите си безупречно.

В безвремие и без причина, без адрес
ще ме открива всеки, който иска,
но не като слуга на нечий интерес -
такова време хич не ми се пръска...

И ако имам силата и власт, бих била
стопирала стрелките на живота,
във шепите си топли бих го свила
наместо търсещ вечно своята Голгота...

03.10.2012
Ирена Георгиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me