uFeel.me
Без заглавие ...
Автор: didkin,  5 септември 2008 г. в 04:45 ч.
прочити: 466

И отново на вън съмва се,

мракът черен покрил е душата.

С тъжен стон минута отронва се

от часовник висящ на стената.

Ти стоиш, с глава леко отпусната

на възглавница хладна и бяла.

Взираш се вън и чакаш изгрева,

за да станеш и изпушиш цигара.

Да изпиеш кафето, горчивото -

малка глътка от черната течност.

Носеща онова сивото

ежедневие от твоята \"вечност\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me