uFeel.me
БЛАГОВЕЩЕНИЕ
Автор: jina97,  27 март 2011 г. в 11:26 ч.
прочити: 230
  Благовещение. Благост. Вещае. Благост вещая. Днес на сред годините, на сред пътя. С любов към людете, с любов към земя и небо... Че преломност на Земята е настала. Който има очи отворени - ще види, който има уши ще чуе.Тътен, недоволство влекат ни към промяната. Страхът запушва ушите... Страхът забулва очите... Не е нужен страх, а вяра! Вярата ви е слаба, вяра не ви достига, хора! Въздигнете я в себе си - силната и чистата! Слейте се с нея, за да подготвите духа си! А после, раздавайте само любов!Не се делете! Не се корете!Разберете - религиите делят хората, тях не Бог ги прати,Той хората не дели! Не правете никому това, дето не ви се иска на вас да сторят! И ще видите как света ще се преобрази от вашата любов, от нашата любов. Нима е толкова трудно да обичате истински?! Останалото е строга нежност, докато изплуваме.
  Бог създаде жената да дава живот по Земята. Определящо е женското начало: плод - раждане - живот. Затова, ако някой все още се пита кое е първичното - кокошката или яйцето, е време да проумее - яйцето идва от кокошката, а Бог / Всеобхватната енергия / създаде нея. Толкова прост отговор, нали? Без майка няма живот, без Отеца няма дихание. 
  На този ден дайте възможност на любовта в себе си да се прояви и да прави добрини! Останалото само ще се нареди като по чудо... Силата на позитивната мисъл прави чудеса! Мисълта е енергия, която излъчвайки от себе си, натрупваме в делниците си, докато в един момент виждаме проявлението й в собствения си живот. Не питайте защо живота ви е мрачен, студен, нещастен... Вгледайте се в мислите си и ще получите отговора си...
  Честит празник, българи!

14.03.2011 г. 23.37 ч.
Галина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me