uFeel.me
БЕЗСИЛНО Е
Автор: tinarosivoice,  17 януари 2011 г. в 22:08 ч.
прочити: 299

Неяснота прозрачна
като мъгла
провокира в мен
съдба...
С игра на думи,
за интерес,
прокрадва се съмнението
безпощадно...
но то
безсилно е само
пред моята дълбока вяра,
че има те,
Любов!
Дано
по моста минем
към едно
през стъкленото тясно
и неясно!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me