uFeel.me
АЗ ЩЕ СЪМ
Автор: tinarosivoice,  19 август 2009 г. в 16:46 ч.
прочити: 390
Зажадняла
в горещото
лято
за тревата
край вир
в планината...
за жуженето
на пчели
в цветята
и за песен
на птици
в гората...
Ще тръгна!
Аз знам -
ще се върна
оттам...
Но, друга -
причестена
в небесния храм,
от чудото
възродена
Аз ще съм, знам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me