uFeel.me
******
Автор: kleo,  5 февруари 2009 г. в 23:12 ч.
прочити: 295

 

Колкото и да размишляваш,

Малко  ще получаваш

Колкото и да се надяваш,

пак оставаш.

Всичко в дози ти се дава,

защото човече, с всичко прекаляваш.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me