uFeel.me
?
Автор: keitito,  30 септември 2012 г. в 08:31 ч.
прочити: 336
Как да кажа сбогом,
когато всичко в мен крещи - остани?
Как в друг да се влюбя,
след като сърцето ми цялото на теб принадлежи?
Сърцето и разумът не мога да преборя,
едното тропа с крак и крещи - не тръгвай, остани,
а другото съвет ми дава - 
време не губи, по-бързо тръгвай,
тук останеш ли вечно ще боли! 
Мълчи, сърце, не искам да те слушам,
избирам разума сега,
ще тръгвам, не ще остана,
по-добре ще е така....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me