uFeel.me
птиченце мило
Автор: smile1,  4 декември 2009 г. в 16:24 ч.
прочити: 475
Скривам те в шепички
птиченце мило,
крилцето ти слабичко
кой наранил е?!
Кой душицата врабчова,
тъй натъжи я,
под фланелата в ляво
сега ще те скрия!
Топлина ще ти дам
от моето тяло,
сърчицето ще стопля
с обич... до бяло.
Трошички за теб
сега ще намеря -
дори ще ти дам
от мойта вечеря.
Пролет щом дойде
ще те пусна на воля,
широко прозореца
за теб ще отворя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me