uFeel.me
ЗАЩО
Автор: avin,  5 март 2009 г. в 08:55 ч.
прочити: 366


Защо... защо...


Нон стоп децата питат,


с въпроса,
навлизат в живота


и отговора питат...


търсят...


защо е тъмно-светло,


защо слънцето е топло,


защо снегът е бял,


защо в морето има сол,


защо шоколадът пък е сладък,


защо ледът пък гладък,


защо си там,


защо съм тук,


защо не беше ти,


защо не бях аз,


защо... защо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me