uFeel.me
ВИКИ
Автор: Lilims,  16 август 2009 г. в 13:28 ч.
прочити: 281
Вълшебен детски смях  кънти.
  Вики с малки пръстчета рисува.
  Вятърът в косите й палува,   
  слънцето в очите й лудува.

  С бързоноги крачета насам -натам,
  тича под слънчевия небесен храм.
  Сладкопойна птичка пъстрокрила
  щастливият детски свят открила.

  Вики е моето мило слънчице,
  Вики е моето прелестно цветенце;
  сълзи от радост аз лея,
  целувайки моята мъничка фея!




    16.08.2009 година
    гр.Варна

Посвещение:
Вики е вече на цели две годинки!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me