uFeel.me
ВАКАНЦИЯ
Автор: drums,  3 юли 2008 г. в 22:35 ч.
прочити: 420
Виж ваканция дошла е,
това е сУперско нали...?
А вънка слънцето тъй пАри,
че искам чак да завали...

Не мога да повярвам
че вече няма класни
и няма да задават,
въпроси тъй ужасни.

Довиждане училище,
ваканцио - ЗДРАВЕЙ,
хвърлИ ме във морето синьо
и слънцето на шест да грей.

Във Албена, може пък в Бургас,
ако искаш и във Хондурас,
пратИ ме бързо ти за вчас,
но искам да сам там със вас.

Как искам да е туй реалност,
но има време до тогаз,
почакай май дочувам слабо
бабиния меден глас:
-Хайде, събуди се баба,
ще изпуснеш първия учебен час..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me