uFeel.me
В училище
Автор: gabito_231,  17 октомври 2012 г. в 15:50 ч.
прочити: 410
Четенето мразя много,
но кой го мрази - всекиго
доста ми е трудно,
ала е много чудно.

Музиката ми е лесна,
но като се заплесна
двойка ми пише госпожата
и после чета от книжата.

Много обичам да спортувам,
но и доста на пътувам
ще стигна до велик град,
може би и до някой маскарад.

Обичам задачи да решавам,
ала много ги сгрешавам,
но какво да се прави
всичко ще се оправи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me