uFeel.me
В коледната нощ
Автор: leidi,  10 декември 2010 г. в 17:44 ч.
прочити: 345
Навън е тихо и студено,
в камината огън гори,
а семейството сплотено
коледна елха реди.

Трапезата богато подредена
и почетно место едно
с детска обич отредено
за дядо Коледа е то.

Прозорецът потънал в мрак
и лепнало носле детето
с надежда гледа към небето
да види Коледния впряг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me