uFeel.me
В какво избирам да вярвам.
Автор: veneti,  20 юни 2010 г. в 08:17 ч.
прочити: 291
  Изненадващо, насред лято,  синът ми се прибра от игра и ме попита:
- Кажи ми честно, кой носи подаръците за Нова година?
   Отдавна очаквам този въпрос. 
   Всяко ново начало би трябвало да се започне с нещо хубаво и всеки край да бъде увенчан със съзидание.  Традицията е заложила  идеята за това в настъпването и на Новата година.
- Щом ще е честно, ще ти кажа, че подаръците ги купувам аз, но винаги преди  това  сънувам  Дядо Коледа.
  Както вечер  когато си казваме молитвата, въпреки, че не сме виждали Господ Бог, ние потвърждаваме нашият избор за вяра в доброто. Доброто и злото са като двама братя, които непрекъснато се борят и ние сме избрали да сме на страната на единият от тях.
   Затова аз лично вярвам в Дядо Коледа, както и че всяка Нова година ще ни донесе нещо хубаво,   даровете, за които всеки си е мечтал.
    Така че, ти сам избери.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me