uFeel.me
Ученически спомени
Автор: Tonica15,  28 април 2009 г. в 19:06 ч.
прочити: 1259
Елате, елате,
в старата класна,
пълна със спомени от минали игри.

Ето сега,
чиновете стари остават сами.

Ето сега дъската бяла, тъжна и сама е тя сега.

Ето, ето, там далеч са вече учениците от преди.
Пораснали мъже и жени.

Но в очите им грее,
онзи детски смях,
онези трепети запазили са се.

Минали толкоз много години, те все още пазят спомена.

И днес, в класната стара, събират се те.

С усмивка влизат онез ученички,
а с замах на саби следват ги онез млади мъже.

Отново събират се,
кои с очила, кои с брада и мустаци.

Ах, ах, колко много спомени запазени в съцата.
Ах, какви ученически спомени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me