uFeel.me
Снежинка в полет
Автор: Ch0c0latta,  4 януари 2009 г. в 15:30 ч.
прочити: 341

Навън сняг вали,
а в детските очи
светло пламъче гори.

Вярват в приказки и чудеса.
За чудновати подаръци
молят ни сега.

Желанието измисли,
очички нежно притвори,
силно пожелай!

Пред теб застанал дядо Коледа
- с шейната бързо долетял.
И при тебе се е спрял!

Търси името ти в списъка
с послушните деца -
има те, подарък ще получиш ти сега.

Отваря чувала, играчка да подава...
- Дядо Коледа - чува се детски вик в нощта.
Не искам подарък чудноват.
Като всички деца дълго мечтан.

Искам да остана завинаги
снежинка в полет!
Не допускай горещите лъчи на живота
да ни стопят!... не допускай...!

 Весела Апостолова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me