uFeel.me
Самотата
Автор: inlovechild,  2 март 2009 г. в 19:57 ч.
прочити: 627
Самотата


Какво се случва когато обичаш?
Често получаваш куп сълзи!
Седиш в ъгъла свита и тихо се вричаш,
че любов няма около теб да пълзи...

Втренчено гледаш в плюшеното си мишле,
сграбчваш го бързо и бавно го пускаш.
Усещаш ти огъня на разбитото си сърце..
Кога ще имаш този който искаш.

Мина време,а сянката ти е още там
сива,мрачна и сломена.
Изведнъж чуваш: ' Никога няма да те предам!'',
но това са само лъжливи спомени!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me