uFeel.me
Раче
Автор: smile1,  27 май 2009 г. в 09:13 ч.
прочити: 409

 

Хванах си мъничко раче
с розово, тънко мустаче,
изпъкнали черни очета
и кривички осем крачета.
С пръстче реших да го пипна
а то, от уплаха ме щипна,
с тъжни очи ме погледна,
бързо от мене побегна.
Избяга далече, далече,
но морска вълна го повлече,
обратно в морето го прати
при батко, при мама и тате.
Дечица, чуйте ме всички,
на вън не ходете самички,
не бъдете грижа за мама,
а нейната радост голяма!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me