uFeel.me
Работна катеричка
Автор: margo,  18 януари 2009 г. в 18:11 ч.
прочити: 314

Тука лешник, после два
и шишарка тук и там,
май че някой шета тук.
Кой ли е това?
Ха, това е Рунтавелка.
Пълни своя зимник,
че като пристигне
зима - люта, зла,
да не мръзне по клонака
търсейки храна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me