uFeel.me
Пролетна благодат
Автор: tanq_mezeva,  22 март 2010 г. в 21:33 ч.
прочити: 562



Пролетта  открадна вълшебната пръчка
и докосна дърветата с плам.
Облякоха мигом те роклите пъстри.
Зашепна южнякът със свян.

Трепетно близо  красотата усетил,
зашушна  приятно  смутен.
Мигом измисли си стихове  - песен. 
Изпя ги в любовен рефрен.

Цъфнаха нежни цветчета изящни.
Разнесе се скъп аромат.
Слънцето сплете паяжинки страстни
в приказен свят. Благодат.

Усмихнато облаче мило намигна,
наръси земята с роса.
А после в простора красив се издигна,
една многоцветна дъга.



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me