uFeel.me
Пръстчета
Автор: margo,  30 декември 2008 г. в 22:33 ч.
прочити: 289

Палче,

палче,

показалче,

среден и безимен с кутре,

правят моята ръчичка,

дето пипа, пипа всичко.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me