uFeel.me
По женски
Автор: Kasiana,  22 декември 2012 г. в 06:12 ч.
прочити: 260

Баница с дрян и паричка
мама изпече в тавичка.
Баба из скайпа се врътка,
праща на леля прегръдка.

С алени ролки в косата
стринка реди капамàта
Кака на куклата Гичка
бързо изплете поличка.

В кошчето малката Мира
гука, с ръце дирижира...
Аз пък по зимното джамче
коте рисувам в пижамче.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me