uFeel.me
Писмо до (нашия) Дядо Коледа
Автор: smile1,  8 декември 2008 г. в 18:27 ч.
прочити: 423

Дядо Коледа, да дойдеш,

със голям чувал червен!

И подаръци да носиш

и за баба, и за мен!

Искам хубава пижама

със едно мече отпред,

а на сладката ми бабка -

скъп парфюм със етикет!

Може... обички за двете -

златнички, със изумруд,

та на деди да му светят

две слънца и в мраз, и в студ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me