uFeel.me
Писмо до Дядо Коледа
Автор: smile1,  8 декември 2008 г. в 18:25 ч.
прочити: 350

Дядо Коледа, да дойдеш

със голям чувал, червен,

със подаръци за всички -

най-големия за мен!

До Лапландия ти пиша,

дълго, бяло писъмце.

Чакам те и мнооого слушам -

радвам ти се от сърце!

Искам кукличка голяма

с бяло, хубаво лице!

С рокличка като на мама,

с най-добричкото сърце!

А за Ванко - камионче,

като истинските вън.

И на Ради бяло конче,

със камбанки, с меден звън!

И на тате, и на мама

ти подарък донеси!

Да е радостта голяма -

Щърко с бебе да лети!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me