uFeel.me
Патета
Автор: smile1,  3 април 2009 г. в 21:24 ч.
прочити: 454

Мама патка със децата
тръгна бързо към реката,
като влакче наредени,
жълти патета засмени.
Тръгнали са на разходка
да поплуват, но без лодка.
Червейчета да си търсят-
виж ги само, колко бързат!
Жълти пухчета вървят
и главиците въртят.
А наперената мама
води четата голяма
да ги къпи във реката
да играят във водата.
Но, смрачи се изведнъж
и заплиска силен дъжд,
разпиляха се децата
пръснаха се из гората.
Мама патка изумена
се разплака ужасена.
Но на бързо ги събра
и във къщи ги прибра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me