uFeel.me
Първо зъбче :)
Автор: aneta_kz,  11 юли 2008 г. в 14:45 ч.
прочити: 417
Усмихвай се, принцесо
зная, че боли.
Твойто първо зъбче
навред го покажи.

Второто след него
е на път сега,
скоро ще е пълна
цялата уста.

Пляскай със ръчички
тропкай със крачка,
виж тез обицички
как блестят в ноща.

Усмихвай се, мъничка.
Усмихвай се сега.
Болката с целувка
ще я потуша!

:)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me