uFeel.me
ПРИ ЗНАМЕНЦЕ ЧЕРВЕНО - ВЛИЗАНЕТО СТРОГО ЗАБРАНЕНО!
Автор: zayo,  9 юни 2010 г. в 19:41 ч.
прочити: 699
Мечo, Мечо как така
ме отвлече бързата вълна!
Рачето очи отвори
и сърдито заговори -
имало там знамена
и сигнал било това,
щом е знаменце червено,
във морето - забранено!
Аз не знаех, затова
хукнах с пояс във ръка,
а пък то ме тъй отвлече...
Ахнах, че съм на далече!
Бързо в миг пристигна кит
и си беше май сърдит,
спасител каза бил на плажа
и кавгата ще намажа.
Аз уплашена си бях -
сърце изскочи ми от страх,
ама вече знам за двама:
при червено знаме във морето - няма!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me