uFeel.me
Ода за попарката!!!
Автор: strandje,  4 февруари 2009 г. в 18:27 ч.
прочити: 782

Малко бяло сиренце обезсолено

 

и сухарче натрошено,

 

масълце нарязано на кубче,

 

и захарче на бучка.

 

Живеят си  в зелената паничка,

 

само притеснява ги  една  лъжичка.

 

Но ето идва врялата вода

 

да залива е дошла.

 

Каза тя на масълцето,

 

че ще му стопли сърчицето,

 

на сухарче ще му стане меко,

 

а на сиренцето леко.

 

На захарчето каза, че ще се стопи,

 

но нали с това призвание се роди.

 

Така се става попара,

 

за децата да бъде храната забава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me