uFeel.me
Обзорен репортаж на космическия кореспондент
Автор: Eskasit,  17 август 2011 г. в 18:10 ч.
прочити: 435
ОБЗОРЕН РЕПОРТАЖ НА КОСМИЧЕСКИЯ КОРЕСПОНДЕНТ

 

      Задълбочен и пълен анализ на съществата от планетата-“Експеримент-111”, наричана от обитателите си-ЗЕМЯ.

 

                             ДОКЛАД ОТ ЕКИП ПЪРВИ-НЕВИДИМИ НАБЛЮДАТЕЛИ.

 

Трети период от съществуването на Галактиката.

Намираме се на планета-“Експеримент-111”, която влезе в програмата ни за наблюдение. На планетата еволюционно са се развили растителни и животински индивиди. Повечето са от аеробен произход, което означава, че са пряко и единствено зависими от веществото кислород. То е в основата на тяхното съществуване и без него те ще загинат.

   Наблюденията сочат огромен брой растителни форми и същества със скелетно мускулна структура. Основно занимание-хранене и размножаване. Наблюдават се наченки на интелект в някои видове.

                                           ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНСТАТАЦИЯ

        Набавяне на енергия за живот, чрез отнемане на живот на други същества, в това число влизат и растителните структури. Еволюция и достигане на етап фотонно хранене на този етап-НЕВЪЗМОЖНО. Екипът смята, че това е много малко вероятно през който и да е период от време.

 

            ДОКЛАД ОТ ЕКИП ПЪРВИ-ЧЕТВЪРТИ  ПЕРИОД ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ГАЛАКТИКАТА.

 

   През изтеклия времеви вектор, една част от съществата са развили умения с които да хващат по-лесно други същества, да ги умъртвяват и да се хранят с тях. Тези които не са се приспособили или не могат да се приспособят-изчезват.Биват изядени от другите или умират от глад.Установихме, че най-силно развитие на интелект се е развил в същества които вече ходят на две опорни точки, на два крайника вместо на четири, като повечето от обитателите.Има и летящи индивиди, които в повечето случаи се хранят с остатъци.Но има и такива които също убиват за да се хранят и набавят необходимата им за живот енергия.

   Ходещите на две опорни точки, са с неголеми размери, но са се организирали на групи и численото им превъзходство и използването на допълнителни средства, като каменни и дървени структури им позволява да отнемат живота на много по-големи същества от тях.

                                          ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНСТАТАЦИЯ

   Между тях се наблюдават елементарни връзки и взаимоотношения, подчинени единствено на базата на страха от загубата на живот.

 

              ДОКЛАД ОТ ЕКИП ПЪРВИ-ПЕТИ ПЕРИОД ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ГАЛАКТИКАТА.

 

  Съществата на две опорни точки са “еволюирали” в насока усъвършенстване на убийствата на други същества, включително и помежду си. Създали са така наречените от тях-оръжия и са започнали да се събират на големи групи. Обособени са основно два вида индивиди според физическите и умствените им качества.  Доминираща роля над другите двуопорни имат тези които са с много добра и развита телесна структура, съчетана с умения за отнемане на живот. Другите индивиди, които не са чак толкова физически развити са “еволюирали” в нещо което наричат хитрост, тоест вид умствена дейност с цел, която всъщност в повечето случаи също е отнемане на живот.

                                           ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНСТАТАЦИЯ

   Всички взаимоотношения се базират на чувството-страх. Има минимален напредък в техническо отношение, но не и в духовно.

 

            ДОКЛАД ОТ ЕКИП ПЪРВИ-ШЕСТИ ПЕРИОД ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ГАЛАКТИКАТА

   Двуопорните същества са започнали да подчиняват други същества и да ги използват за дейности които повишават качеството и количеството на техните усилия и действия. Опитомили са други същества, които наричат-животни и ги използват да убиват вместо тях и да им носят плячката.

   В същото време са усъвършенствали оръжията си и са започнали да водят така наречените от тях –войни. Целите на тези убийства е да завземат територии в които има повече водни и животински ресурси и което е странно за нас, те карат по-слабите и изгубили войната да вършат тяхната работа. За тази цел ги поставят в елементи, които наричат –окови и ги измъчват за да вършат повече работа.

    Както знаете първият ни принцип на съществуването е:”Не отнемайте енергията на нищо, по никакъв начин и поради никаква причина!”

     Наблюдават се странни взаимоотношения между двуопорните същества.  Определени индивиди са развили специфични способности, а именно улавянето на животни за прехрана или методи за добиване на по-големи количества растителни продукти. За сметка на това има много други които не успяват да уловят животни за храна и се принуждават да изпълняват желанията на добрите ловци за да имат какво да ядът. Получава се зависимост и неравновесие.Добрите ловци и земеделци започват да се обединяват и да създават свои общества, а най-добрите от тях избират за водач или той сам се провъзгласява за такъв.

                                                      КРАЙНА КОНСТАТАЦИЯ

 

   Водачите на тези групи обикновено са най-подлите, най-силните физически, най-безмилостните, най-безскрупулните и жестоки измежду всички двуопорни. Те се ограждат с подобни на тях и започват да измислят правила, които наричат-закони. Тези закони са създадени така, че да накарат по-слабите да им дават част от придобитото от собствения им труд. Измислили са стотици модели за облагодетелствуване, които според нас са несправедливи. Например-земята по право е обща за всички, но те вземат най-плодородните участъци, ограждат ги и казват, че са техни. После ги дават на себеподобните си които нямат земя и вземат по-голямата част от реколтата като данък. Създали са система която наричат-робство и тези които са пленени във война или са слаби физически или по-малко интелигентни, са превърнали в роби.

                                                                   ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Няма промяна по отношение на духовното им развитие. Напротив, ситуацията се утежнява и все повече се засилва принципа на взаимоотношения базиран на страха от загубата на живот.

 

ДОКЛАД ОТ ЕКИП ПЪРВИ-СЕДМИ ПЕРИОД ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ГАЛАКТИКАТА

 

   Екипът ни е длъжен и подава първият сигнал за опасност. Опасност първо за самата планета, а не е изключено и за Слънчевата система и дори Галактиката. Въпреки малките си размери, двуопорните са се развили, но в неправилната според нас посока. Вместо да се съчетаят и впишат в средата и да живеят в хармония с нея, те са започнали да я унищожават и експлоатират хищнически и стихийно. Открили са баластните резервоари на планетата и превръщат течността в гориво за така наречените от тях-превозни средства и енергия за отопление и други според нас ненужни производства. Вследствие на това за кратък период от време, те са замърсили планетата многократно. Това замърсяване се е оказало пагубно за хиляди микро и макро организми, растителни и животински видове.  

     Изобретили са чудовищни оръжия. Установихме, че ако само част от ядрените им оръжия се взривят то планетата ще се разлети из Космоса.

    Наблюдава се крах на така наречения от тях=морал и доброта. Всичко се базира на страха,  манипулациите и насилието. Определени групи от безумно алчни и жестоки индивиди са се оградили в най-добрите за живеене територии и експлоатират тези които са по-слаби, беззащитни и не толкова алчни като тях. Всъщност изцеждат ресурсите и труда на целия останал свят. При все това, че по право на всеки жител на планетата се пада по равен дял от всичките й блага, алчните хора са заграбили тези блага и ги продават на тези на които по право им се полагат, както вече казахме. Чрез измами, манипулации и насилие те принуждават себеподобните си да им плащат всевъзможни данъци. Отделни държави манипулират останалите и ако те не им се подчиняват си измислят причини да им обявят война и да ги нападнат за да си вземат това което искат.

                                      ГЕНЕРАЛНА КОНСТАТАЦИЯ И ПРЕПОРЪКИ

Въпреки техническия си напредък, духовното им развитие е пред прага на лудостта. Всъщност такова няма Двуопорните не са променили нищо в нравите и поведението си от времето на първия доклад. Ако жестокият двуопорен от първият период, когато пос

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me