uFeel.me
Нощна приказка
Автор: lusi12345,  27 август 2010 г. в 17:24 ч.
прочити: 428

                      Спи гората сладък сън,
              само Щурчо пее вън
              песничките си игриви.
              И танцуват самодиви,
              пременени като булки,
              светят им безброй светулки.
              Стъпват по тревата леко,
              Бухал буха отдалеко,
              Сова в тъмното се взира,
               по-удобен клон избира.
               Трепват сънени листата,
               спят птиците в гнездата.
               Плуват в сънищата сладки
               невестулки, белки, златки.
               Спят тревички, спят сърнички,
               сладко-сладко спинкат всички
                А пък бистрото поточе,
                неуморно си клокочи.
 
             

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me