uFeel.me
На Теди-4
Автор: gabi_81,  18 ноември 2008 г. в 17:00 ч.
прочити: 406

Тъй малка беше, когато се роди,

Едва отваряше красивите очи.

Обръщаше към мен глава

Да видиш дали до теб съм легнала.

Обичаше да се смея,

Разказвам приказки, да пея.

Ала щом откажех ти аз - заплакваше завчас със пълен глас!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me