uFeel.me
Мойта дъщеричка
Автор: margo,  13 януари 2009 г. в 20:36 ч.
прочити: 328

Седнала е мойта дъщеричка
с книжчица в ръчичка.
Още мъничка е ала знае
книжка да чете.

С пръсче си показва,
даже срича, МАЙ!
Толкова е малка
ала всичко знай!

Мамината кукла,
колко е добричка
седнала е с книжка
и чете самичка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me