uFeel.me
Моята баба
Автор: smile1,  12 март 2009 г. в 21:25 ч.
прочити: 485

Баба каза, че и тя била мъничка
като мене - дребничка и слаба,
водили и нея за ръчичка,
сладолед си хапвала с наслада.
Имала си и шейничка
зимно време за пързалки,
даже е била и ученичка
с панделки и плитки малки.
Палава била и непослушна,
правила белички - гледали я строго.
Ох, как искам да я гушна...
Балка (баба Валка)  си обичам много!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me