uFeel.me
Маймунка в зоопарка
Автор: smile1,  30 март 2009 г. в 11:40 ч.
прочити: 405
Каква съм щура! Вижте всички -
люлея се от клон на клон!
Подсвирквам весело на птичките
и чакам си поредния бонбон.

Щастливите дечица ми се радват
и дават ми бананчета да ям,
за другите маймунки ми разказват,
за джунглата, която аз не знам.

През мрежата провират се ръчички,
малчуган бонбонки пак е дал,
блестят игриви две очички,
май Слънчо в тях е заиграл.

Светът е толкоз хубав и различен,
до клетката щом тичат пак деца,
денят ми няма да е тъй безличен
със техните усмивчици-слънца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me