uFeel.me
Мамо, Татко
Автор: strandje,  24 декември 2008 г. в 13:22 ч.
прочити: 628

Мамо! Татко!

Тези думи само,

колко много значат!

Колко обич има

вътре в тях събрана...

Ти детенце мое,

помниш ли, когато мама

нощем над сънят ти бдеше?

Тихо песнички шептеше,

ако пък заплачеш много,

тати гушваше те...

И готово!

Помниш ли, когато мама

с теб отваряше устичка

и подаваше

любимата лъжичка?

Пълна купа с папо,

да пораснеш,

еййй толкова голямо!

Вечер помниш ли с тебе,

тати си играеше на жмичка

в кошарата да зърне

твоята усмивка?!

Помниш ли как всички,

почват да танцуват?

С тебе да лудуват!

Като смешни патета.

С пълно гърло пяха!

Кооолко смешни бяха!

Ти детенце мое

си на мама и на тати

най-голямото съкровище!

Те за тебе всичко дават!

Ти с обич да им викаш...

Татко! Мамо!

            На Дон Пучо Чучо Хосе де Капоне! Или накратко Мартин Гудата!

                   По случай първият му рожден ден.

От леля   Тони!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me